20140715

Vinul paharnicului - un vin pentru evenimente de la SERVE


S.E.R.V.E. (Societatea Euro Romana de Vinuri de Exceptie) a fost prima si pentru cativa ani singura societate privata din sectorul viticol romanesc. 

Infiintata in 1994 de catre Contele Guy TYREL de POIX, producator francez de vinuri, proprietarul a 50 de ha. de vie in Corsica (Domeniul Peraldi) si descendent al unei vechi familii nobiliare franceze, S.E.R.V.E. si-a inceput activitatea ca distribuitor de vinuri romanesti imbuteliate sub propria sa marcă: Vinul Cavalerului. 

Prima recolta se vinifica în 1995, in 1998 se extindea la exploatarea de vie, in 1999 incepea infiintarea de plantatii noi, in 2000 se construia crama noua si se lansa pe piata primul vin super-premium - Cuvee Charlotte - un asamblaj de soiuri rosii maturate in butoaie noi de stejar timp de minimum 10 luni. 

In 2005 se lansa gama Terra Romana, care contine vinuri in editie limitata, destinata exclusiv Horeca.


S.E.R.V.E. exploateaza in prezent 54 de ha. in podgoria Dealu Mare si 56 de ha. in podgoria Babadag (Cogealac). Toate plantatiile au varste cuprinse intre 3 si 10 ani si au fost infiintate cu plante din productia propriei pepiniere. 

In 2014 S.E.R.V.E. lanseaza Vinul Paharnicului - un vin pentru evenimente, un vin perfect pentru nunti, botezuri, petreceri.

Varianta alba - Vinul Paharnicului Sauvignon Blanc sec - este un vin cu indicatie geografica recunoscuta, Colinele Dobrogei, cu o tarie de 12,5 % vol. 

Varianta rosie – Vinul Paharnicului Cabernet Sauvignon sec - 13,5 % vol.

Aceste vinuri sunt disponibile la 14 lei/sticla pentru o comanda de minim 60 sticle. 
Pentru cantitati mai mari pretul este negociabil. 

Se pot degusta contra cost. Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la e-mail: comenzi@vinpenet.ro sau la tel: 0720.846.638


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu